Confit-tomater - Slik blir tomatene best.
Foto: Clotilde Dusoulier

Confit-tomater

Slik blir tomatene best.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 100 graderDel tomatene i to. Bruk tommelen til å fjerne steiner og saft. Legg tomatsidene med snittflaten opp på et bakbrett som er smurt med olje. Ha på litt salt, pepper og chiliflak eller chilipulver. Legg eventuelt på noen urter. Ha over litt olivenolje. Sett dem i ovnen. Hold et øye med dem - og sjekk om de er ferdige etter 2-3 timer. Du kan bruke dem i pasta, salater, sandwiches og så videre. Skal du fryse dem, så legg dem lagvis så de ikke fryser sammen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold