Cookies med hvit sjokolade, melkesjokolade og tranebær - Deilige sprøe og seige cookies fylt med masse sjokolade og tranebær. Perfekt følge til de syv slag ;)
Foto: Leif Inge Bårdsen

Cookies med hvit sjokolade, melkesjokolade og tranebær

Deilige sprøe og seige cookies fylt med masse sjokolade og tranebær. Perfekt følge til de syv slag ;)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brunt sukker, sukker og smør røres luftig. Tilsett litt og litt egg. Skrap kanten slik at alt blandes godt. Ha så i natron og vaniljeekstrakt. Pisk godt.

Ha melet, sjokoladen og tranebær i smørblandingen. Røres inn forsiktig til det er godt blandet.

Ta så deigen oppå ett bakepapir. Rull den til en pølse. Pakk den inn i bakepapiret og folie. Legg den i kjøleskapet for å avkjøle den slik at den blir litt fastere og lettere å jobbe med. Gjør klar stekebrett med bakepapir. Skjær så skiver av pølsen og sett dem på brettet. Ha god avstand. De vil flyte ut litt. Stekes på 180 grader i ca 12-15 min. Lett gyldne.

Disse er supergode! Og du kan putte pølser av kjeksmassen i frysa. Eller i kjøleskapet. Da har du ALLTID deigen klar for å steike ferske cookies til kaffebesøket eller bare en deilig godbit til deg selv;-)

Oppskrift:

Matmonster.blogg.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.