Slik gjør du det:
Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av varmen og smelt 150 g 55% kokesjokolade i det varme smøret. Det er lurt å hakke sjokoladen før du har den i smøret.
Hakk 200 g hvit sjokolade i biter (ønsket størrelse).
Egg, sukker og vaniljesukker ble pisket luftig. Deretter tilsatte jeg mel og bakepulver. Til slutt rørte jeg inn sjokoladesmøret og sjokoladebitene for hånd.
Sett røren i kjøleskapet i en time.
Bruk teskje for å fordele røren på et bakepapirkledd stekebrett. Ønsker du å lage dem større, er det lurt å prøve seg fram.
Cookiesene ble stekt midt i ovnen på 180 grader i 8 minutter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.