Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader. Når jeg lager kjeks pleier jeg å sette ovnen på varmluft, da blir kjeksene litt mer fluffy.
Rør smør, sukker og lyst brunt sukker til det blir fluffy, ca. 3 minutter. Jeg bruker light brown muscovado sukker.
Ha i ett egg og miks det godt før du tilsetter eggeplommene, en om gangen.
Tilsett så vaniljeekstrakt og rør det luftig i ytterligere 2 minutter.
Jeg bruker en blanding av mel og maisenna i denne oppskriften, jeg synes det gir en enda bedre kjeks.
Bland sammen mel, maisenna, bakepulver og natron.
Bland kanel inn i melblandingen før du tilsetter den i røren. Miks til alt er godt blandet.
Rør inn sjokoladeknapper, men spar evt. noen for å ha på toppen etter steking.
Fordel én iskremskje med røre per kjeks på en stekeplate, og stek i 10–13 minutter.
Husk å ha god avstand mellom hver kjeks når du legger deigen på stekeplaten.
Strø litt havsalt på toppen før du setter dem i ovnen.
Ta brettet ut av ovnen og legg på noen få ekstra sjokoladeknapper slik at de delvis smelter inn i kjeksene.
Resultat: Deilige chocolate chip cookies, smaken er magisk...
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.