Cookies med sjokoladebiter og havsalt  - Disse sjokoladecookiesene passer perfekt som vertinnegave, eller som kos til kaffen.
Foto: Manuela Kjeilen

Cookies med sjokoladebiter og havsalt

Disse sjokoladecookiesene passer perfekt som vertinnegave, eller som kos til kaffen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. Når jeg lager kjeks pleier jeg å sette ovnen på varmluft, da blir kjeksene litt mer fluffy.

Rør smør, sukker og lyst brunt sukker til det blir fluffy, ca. 3 minutter. Jeg bruker light brown muscovado sukker.

Ha i ett egg og miks det godt før du tilsetter eggeplommene, en om gangen.

Tilsett så vaniljeekstrakt og rør det luftig i ytterligere 2 minutter.

Jeg bruker en blanding av mel og maisenna i denne oppskriften, jeg synes det gir en enda bedre kjeks.

Bland sammen mel, maisenna, bakepulver og natron.

Bland kanel inn i melblandingen før du tilsetter den i røren. Miks til alt er godt blandet.

Rør inn sjokoladeknapper, men spar evt. noen for å ha på toppen etter steking.

Fordel én iskremskje med røre per kjeks på en stekeplate, og stek i 10–13 minutter.

Husk å ha god avstand mellom hver kjeks når du legger deigen på stekeplaten.

Strø litt havsalt på toppen før du setter dem i ovnen.

Ta brettet ut av ovnen og legg på noen få ekstra sjokoladeknapper slik at de delvis smelter inn i kjeksene.

Resultat: Deilige chocolate chip cookies, smaken er magisk...

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.