Cornbread - maisbrød -

Cornbread - maisbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Forberedelse: 10 minutter Steketid: 20-25 minutter Forvarm ovnen til 200?C. Bland sammen mel, maismel, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Ha egg, melk og baconfett i melblandingen og bland lett sammen (ikke bry deg om det blir noen klumper). Hell deigen over i en smurt springform (en stekepanne av jern er enda bedre). Stek brødet midt i ovnen i 20-25 minutter, til det er gyllenbrunt. Tips: Det er ikke alltid lett å skaffe grovt maismel. Når Cornbread skal brukes i f.eks. stuffing, kan du bruke polentamel istedenfor.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Dinner rolls