Cornflake-kaker - Det går fort å lage de deilige, sprø sjokoladekonfektene.
Foto: Erik Hannemann

Cornflake-kaker

Det går fort å lage de deilige, sprø sjokoladekonfektene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha kremfløte i en kjele. Bruk en zester/rivjern/juliennejern til å rive skallet fra appelsinen og ha det i kjelen med fløten. Varm opp til kokepunktet. Ha i lønnesirup.

Knekk opp sjokoladen og ha i en bolle som tåler varme (eller en kjele).

Hell over den varme fløten og rør godt rundt. Avkjøl litt. Bland inn cornflakes.

Bruk to teskjeer og fyll små papirformer. Sett til avkjøling i kjøleskap.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Sjokoladekonfekt