Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever -
Foto: Alf Børjesson

Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør kyllingkjøttdeig og salt sammen i en matprosesor til deigen blir seig. Tilsett 2/3 av gåseleveren. Spe med sherry og tilsett basilikum og chili. Skjær resten av gåseleveren i små biter, bland dem i deigen og trill små boller. Legg gjerne bollene i fryseren i 20 minutter, da blir de enklere å panere. Paner bollene først i mel, så i egg som er vispet sammen med litt vann og til slutt i knuste cornflakes. Friter bollene og server, gjerne på små spidd. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?