Cottage cheese-kake med rosiner -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Cottage cheese-kake med rosiner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 170 ºC. Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann i ca 1 min. Hell av vannet. "skinnet" på mandlene vil løsne og være lett å fjerne. Hakk mandlene. Pisk egg og sukker til eggedosis, vend inn cottage cheese, hvetemel, melk og rosiner. Hell røren i en smurt ildfast form og stek i ca 1 time til kaken er gyllen. Kaken smaker best nystekt litt avkjølt. Server med bær eller en frisk fruktsalat og ev krem. Server som den er eventuelt med litt stivpisket krem.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.