Cottage cheese kake -

Cottage cheese kake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 kake i form, 24 cm. I ovn ved 180° i ca. 30 minutter. Bland tørrgjær, mel og sukker. Varm melken til 40°, litt mer enn fingervarm, og rør den i melblandingen sammen med sammenvispet egg. La deigen heve godt tildekket til dobbel størrelse, ca. 1 time. Rør osten glatt med eggene, rør inn fløte eller melk og revet skall og saft av appelsin. Elt deigen lett om og klem den ut i godt smurt rund form. Prikk bunnen godt. Hell fyllet i og stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt og fyllet fast. Avkjøl kaken på rist. Den smaker best før den er helt kald.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Grovt formbrød
fav Tid: 180 min
Pizzasnurrer