Crème Brûlée med sitrussalat og vaniljeis -

Crème Brûlée med sitrussalat og vaniljeis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Crème Brûlée: Alt blandes - står natten over. Siles og has i former. Vannbad ca 100 °C i 25 min (lite vann). Sitrussalat: Skjær ut fileter av appelsin og blodappelsin. Pasjonsfruktkrem: Sukker og pasjonsfruktpuré kokes opp. Bland litt inn i sammenpisket egg og eggeplommer. Varmes opp til det blir tykt. Avkjøl litt. Pisk inn smør - kattvis av gangen. Vaniljeis: Melk, fløte, sukker, vaniljestenger kokes opp. Pisk sammen eggeplommer - ha litt av den varme melken i og pisk. Ha alt tilbake i kjelen. Varmes litt til det blir tykt. Avkjøles og siles. Kjøres i ismaskin. Du kan også kjøpe god ferdig vaniljeis f.eks. fra Mövenpick.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.