Crème Brûlée Sonja Lee -

Crème Brûlée Sonja Lee

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland melken og fløten i en bolle. Del vaniljestangen på langs. Skrap ut alle kornene fra kjernen, og tilsett disse samen med resten av vaniljestangen. Bland eggeplommene og sukkeret godt, slik at det får en luftig konsistens. Ha eggeblandingen over i melkeblandingen, og rør godt. Sett ovnen på 100 ºC. Fyll en gratengform til hver person med røren. Sørg for å røre godt mellom hver gang en ny gratengform fylles, ellers vil vaniljen synke til bunns, og da vil den siste gratengformen få all vaniljen. Sett gratengformen i en langpanne fylt med vann, slik at gratengformene står i vann. Stek på midterste rille i ca. 30 minutter. Steketiden avhenger av størrelsen på formene. For å sjekke om de er ferdige, tas en av formene ut av ovnen. Dersom konsistensen virker flytende når formen ristes, trenger den mer tid. Crème brûlée skal være helst fast i formen når den er ferdig. I stedet for vanilje kan man bruke andre smaker, for eksempel basilikum(!) eller andre typer krydder. Det er bare fantasien som setter grenser.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Endiviesalat