Crème brûlée -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Crème brûlée

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestang splittet på langs. Pisk lett sammen eggeplommer i en bolle og hell den varme fløtemelken forsiktig i bollen med eggeplommer under omrøring. Fordel blandingen i porsjonsskåler (som tåler varme) eller kaffekopper. Stek i vannbad ved 120 °C i ca 2 timer . La formene bli helt kalde, sett gjerne i kjøleskap til nest dag. Før servering dryss på demerarasukker og karamelliser sukkeret med en skibrenner. Formene kan også settes under grillen til sukkeret smelter. Pass godt på. Ps: Bruk sukker som er laget av sukkerrør ikke roer, det gir best resultat når det smeltes. Server alene eller sammen med litt frisk frukt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Kokospudding