Cranberry Sauce - Tranebærsaus

Cranberry Sauce - Tranebærsaus

Oppskrift av: Craig Whitson
20 minutter
Tilbehør

Slik gjør du det:

Tranebær er et must når det gjelder thanksgiving-middagen. Dette kalles saus, men likner mer på rørte bær. Men slik skal det være. Forberedelse: 5 minutter Koketid: 10-12 minutter Kok opp sukker, vin og appelsinjuice i en gryte. Tilsett tranebær og appelsinskall når sukkeret er oppløst, og kok opp igjen. Kok uten lokk i ca. 5 minutter til du hører at skallene på bærene begynner å sprekke. Ta gryten vekk fra kokeplaten og la blandingen kjøle ned. Server tranebærsaus varm eller kald. Tips: Denne sausen vil holde seg bra i 4-6 uker i kjøleskapet. Du kan godt erstatte vin med vann, og noen av julekrydderne (kanel, ingefær, nellik) fungerer også bra med tranebær.

Kanskje disse også frister?