Crazy crazy cake uten gluten, egg og melk - Skal du lage en eneste gluten, melk og eggfri* kake er dette kaka du skal prøve deg på; en gluten og melkefri crazycake med syrlig og søt ostekrem med kakaoi på toppen. Dette er ikke slankekost - bare veldig godt!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Crazy crazy cake uten gluten, egg og melk

Skal du lage en eneste gluten, melk og eggfri* kake er dette kaka du skal prøve deg på; en gluten og melkefri crazycake med syrlig og søt ostekrem med kakaoi på toppen. Dette er ikke slankekost - bare veldig godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt det tørre godt. Bland så det våte og rør det kjapt sammen. Ha røren over i en rund form med bakepapir i bunnen. Stek på 180 grader i ca 30 minutter.

Bland alle ostekremingrediensene i en bolle og bland godt. Smak til med kakao til du får ønsket smak.

La kaken avkjøles helt før den løsnes fra forma og glasuren has over.

*Kaka er fri for tilsatt egg, melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensenever trygge for eggallergikere.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.