Cupcake med eple

Cupcake med eple

Cupcakes fulle av deilige eplebiter er toppen av lykke!

Christopher Sjuve
45 minutter
Bakverk

Ingredienser

225 g

hvetemel

1 ts

salt

1 ts

kanel

125 g

smør

130 g

sukker

2 stk

egg

1.75 dl

eplejuice

125 g

eple

Fyll:

2 dl

eplemos

Slik gjør du det:

Dette blir 12 cupcakes.
Forvarm stekeovnen til 180 grader.
Bland mel, salt og kanel. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, ett om gangen. Rør godt. Tilsett eplejuice og melblanding vekselvis. Vend inn tørkede eplebiter
til slutt.
Fordel røren i formene, ca 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ca. 25 minutter. Bruk
kakepinne og kontroller at de er gjennomstekt. Avkjøl.
Rør eplemos og appelsinmarmelade. Skjær et hull i midten av muffinsene, fyll med eplemosblandingen. Pynt med valnøtter og dryss av melis og kanel.

Kanskje disse også frister?