Slik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 250 grader.
Hakk jordbærene og la dem stå ute på benken mens du sikter mel, bakepulver og salt i en stor bolle. Rør inn sukker og jordbær. Visp eggene lett sammen i en annen bolle. Visp inn matfløte, olje og vaniljeekstrakt.
Bland det våte med det tørre, og rør forsiktig sammen til en glatt røre. Ha røren i muffinsformene, sett inn i ovnen, og skru den samtidig ned til 200 grader. Stek i ca. 20 minutter. La muffinsene hvile i minst 5 minutter.
Stivpisk kremfløten, gjerne med ½ ts sukker, og legg en klatt oppå hver muffins, bruk sprøytepose for å lage en pen snurretopp. Pynt med et ekstra jordbær på hver.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.