Curryburger - Lammeburgere med eksotisk touch. Hamburger med litt kryddersting gjør fredagen kulere.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Curryburger

Lammeburgere med eksotisk touch. Hamburger med litt kryddersting gjør fredagen kulere.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bein ut lammekjøttet, og skjær det i biter. Bruker du kjøtt fra bog eller lår kan du antakelig beholde alt fettet, men fra side og nakke ville jeg kastet en del. Fettbitene skjæres i ekstra små biter.Kjør i kjøkkenmaskina sammen med saltet til du har en seig kjøttmasse.Sett på frys.

Imens rister du kuminfrø og korianderfrø. Knus dette i morteren og bland med gurkemeie, chilipulver og finhakket hvitløk.Bland krydderblandingen inn i lammdeigen og form til burgere.Stek burgerne på begge sider til de er gjennomstekt. Server med raita, nanbrød, mangochutney og onion bhajis. Eller i mer tradisjonell burgerpakning med det tilbehøret du pleier å bruke.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kongelig lam