Custard - Vaniljekrem kan denne desserten også kalles
Foto: Erik Hannemann

Custard

Vaniljekrem kan denne desserten også kalles

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

2 stk eggeplomme

1 dl sukker

2 dl melk

0,5 dl fløte

1 dl pistasjenøtter

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggeplommer og sukker i en bolle (eller kjele) som tåler varme. Pisk det godt. 

Varm opp melk og fløte til kokepunktet. Hell det over de piskede eggeplommene og omrøring. 

Hell dette nå tilbake i kjelen.

Ha i pistasjenøttene. Kjør det glatt med en stavmikser. 

Kok forsiktig opp og la det koke til det tykner, ca 10 minutter. 

Sett kaldt. Servér når det er kaldt (holder lenge i kjøleskap).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?