Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

En klassiker som garantert blir en suksess.

Oppskrift av: Morten Øverbye
20 minutter

Slik gjør du det:

Brun kyllingbrystene lett og legg dem i en ildfast form, ha på salt og pepper. Stekes på 180 grader i 15 minutter. La dem hvile.
Riv brødet i biter og stek dem sprø. Tilsett finhakkede urter når brødet er stekt.
Stek bacon på svak varme til skivene er sprø.
Lag dressing
Smak til med salt og pepper.
Bruk de salatene du liker best. Kutt kyllingen i passelige biter og ha over sprøstekt bacon. Ha over brødbiter og litt dressing.
Finhakk hvitløk og ha sammen med eggeplommer, sennep og sitronsaft. Sørg for at alle ingrediensene har romtemperatur slik at den ikke skiller seg. Ha i olje i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Om dressingen blir for tykk, tilsett litt kaldt vann.