Dadler med marsipan -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dadler med marsipan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Snitt dadler og ta ut stein. Trill en avlang liten pølse med farget marsipan og legg inn i daddelen (der steinen har vært). Rull i sukker eller dypp i smeltet sjokolade og rull i melis.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Dadler med bacon
fav Tid: 120 min
Marsipankake
fav Tid: 120 min
Adventskrans