Daim-iskake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Daim-iskake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

6 stk eggeplomme

1,75 dl sukker

6 dl kremfløte

1 stk dobbel daim

Annonse

Slik gjør du det:

Visp eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Visp kremen til stiv krem og bland inn i eggedosisen. Vend inn hakket Daim. Fyll i form eller boller. Kle ev form eller bolle med plastfilm, det gjør det lett å hvelve isen. Sett i fryser i minst 6 timer. Før servering, sett isen i kjøleskapet i ca 20 min. Server med friske eller rørte bær og kjeks eller krumkaker. Oppskrift: mor til Anders Jakobsen

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.