Dampet kamskjell med kremet saus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dampet kamskjell med kremet saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og finhakk sjalottløk og fres blank i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til halve gjenstår. Tilsett vann og kamskjell. Legg på lokk og trekk på svak varme i 2-3 min. Ta opp kamskjellene og hold dem varme. Kok opp kraften, tilsett fløte og kok inn til halve gjenstår. Smak til med salt, pepper, limesaft og gressløk. Server med ris eller pasta og grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Havkylling