Dampet lam med kål - Pecheno Jagne So Zelka - Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske.
Foto: Kim Holthe

Dampet lam med kål - Pecheno Jagne So Zelka

Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Ha lammekjøttet i en støpjernsgryte med lokk som kan settes i stekeovn. Rens og skjær kål, gulrøtter, poteter og løk i litt store stykker. 2. Legg dem over i gryta sammen med lammekjøttet. kutt chilien i skiver og fordel den over og hell på kraft. 3. Legg klatter med smør på både på grønnsaker og kjøtt. La det smørdampe i stekeovn på 250°C i ca. 2 timer. Server med kokte poteter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Lammegryte