Dampet torsk med glaserte rotgrønnsaker og lys saus - Glasere rotgrønnsaker er godt og enkelt.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dampet torsk med glaserte rotgrønnsaker og lys saus

Glasere rotgrønnsaker er godt og enkelt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør salt ut i kaldt vann og legg torsk i serveringsstykker i saltlaken i 20 min. Ta opp, tørk godt av. Gjør klar resten av tilbehøret før fisken dampes i en fiskekjele (uten salt) i 5-8 min (avhengig av tykkelse).

Kok poteter.

Glaserte grønnsaker

Rens og kok gulrøtter og sellerirot i staver møre. Tilsatt smør og saft og skall av appelsin.

Lys saus

Finhakk sjalottløken og fres den blank i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til "sirupskonsistens". Ha i kraft og kok inn til ca. 1/4. Tilsett fløte og kok videre til sausen får passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold