Deilige kyllingklubber med coleslaw

Deilige kyllingklubber med coleslaw

Coleslaw er perfekt tilbehør til disse saftige og klissete kyllingklubbene!

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
Grillmat

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Du kan tilberede disse kyllingklubbene enten i stekeovnen eller i en aluminiumsform på grillen. Sett stekeovnen på 200 grader og varm grillen til tilsvarende varme.
Skjær 1­–2 snitt på hver kyllingklubbe. Legg dem over i et ildfast fat/aluminiumsfat. Rør sammen alle ingrediensene til grillsausen og hell den over kyllingklubbene. Bland det sammen.
Stek kyllingklubbene i ca. 45 minutter. Pensle grillsausen som renner ned over kyllingklubbene igjen hvert 15. minutt.
Coleslaw er fantastisk tilbehør til denne kyllingen. Coleslaw er rett og slett en kålsalat. Skjær kålen i tynne strimler, løken i tynne ringer og riv gulroten. Chilien finhakker du. Vil du ha litt hete i smaken, tar du med frøene, hvis ikke, fjerner du dem før du hakker den opp. Ha alt dette i en bolle og bland inn resten av ingrediensene. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Kanskje disse også frister?