Slik gjør du det:
1. Rør sukker og smør hvitt og porøst. Tilsette ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg. 2. Tilsett væsken i røren vekselvis med hvetemel som er tilsatt bakepulver og vaniljesukker. 3. Rør til slutt inn appelsinskall. 4. Kle bunnen av formen med bakepapir og fordel røren jevnt i formen (ca 26 x 36). 5. Strø hakket sjokolade, eller sjokoladedråpene, på toppen av røren og stek kaken midt i ovnen på 180 °C i 35 minutter. Fyll: Rør smør, melis, vaniljesukker og appelsinsaft mykt og luftig. Smelt sjokoladen i vannbad, eller i mikrobølgeovn på ca 700 watt i 30 sekunder, og rør den inn i fyllet. Tilsett til slutt appelsinskall og dekk toppen av kaken med det lyse fyllet.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.