Delfiakake - Delfiakaka som gjør alle glade i julen.
Foto: Foto: egg.no

Delfiakake

Delfiakaka som gjør alle glade i julen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Julens beste konfektkake - en riktig kaloribombe! Enkel å lage, krever ingen steking.

Kle en avlang kakeform med matpapir eller plastfilm. (Dette for at det skal være mulig å ta ut kaken av formen). Smelt sjokoladen i kaffen. Smelt kokosfettet ved svak varme og avkjøl. (Kan smeltes i mikrobølgeovn.)

Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett den smeltede sjokoladen og bland godt sammen. Hell i avkjølt kokosfett i en tynn stråle under god omrøring. Rør sammen til en glatt røre. Hell litt av røren i bunnen av formen. Legg så lagvis sjokoladerøre, kjeks og f eks kandiserte frukter og marsipan.

Brukes hakkede nøtter tilsettes de i sjokoladerøren. Sett kaken kaldt natten over. Ved servering skjær kaken i tynne skiver. Kaken bør oppbevares kaldt og innpakket.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Ristopper
fav Tid: 45 min
Delfiakake