Delfiakake - Julens mektigste kake lager du slik.
Foto: Christopher Sjuve

Delfiakake

Julens mektigste kake lager du slik.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kle en brødform med aluminiumsfolie. Knus kaffebønnene med en morter. Ha dem i en kjele med vann. Ha i sjokolade, konjakk og appelsinmarmelade og delfiafett. La det smelte under omrøring til en jevn masse. Pisk egg og sukker til eggedosis. Hell i sjokolademassen. Bland til det blir jevnt. Hell sjokolade i formen. Legg ett lag med Per-kjeks. Hell et nytt lag med sjokolade. Legg på mer kjeks. Legg geletopper på kjeksen og et nytt lag med sjokolade. Dersom man vil ha marsipan i delfiakaka kan du legge et tynt lag med også. Pynt toppen med nøtter og sjokolade.

La delfiakaken stivne i kjøleskap. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Troikakonfekt
fav Tid: 30 min
Sarah Bernhard
fav Tid: 60 min
Konfektkake