Den nye fårikålen - Dette er den nye, moderne fårikålen.
Foto: Erik Hannemann

Den nye fårikålen

Dette er den nye, moderne fårikålen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens kjøttet og skjær det i biter.

Skrell rotgrønnsakene og del dem i biter. Del hodekålen i skiver. 

Stek kjøttet i litt olje til det får litt farge. 

Legg det stekte kjøttet og grønnsaker lagvis i en stor gryte. Hell på litt vann. Kok opp. 

La det koke i omtrent to timer. 

Bruk en øse og ha i en blender sammen med persillen. Kjør til det blir irrgrønt. Ha det tilbake i gryta. 

PS

Om du er redd for at grønnsakene blir for mye kokt, kan du koke kjøtt og kål i omtrent to timer først. Så har du i poteter og grønnsaker. 

Om du vil at fårikålen skal bli litt tykkere kan du strø på litt mel mellom lagene før du koker. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fårikål
fav Tid: 15 min
Het gryte
fav Tid: 90 min
Irish Stew