Slik gjør du det:
Start med å hakke alle sjokoladen. Smelt så smøret på medium varme. Når smøret er smeltet tilsetter du sukkerer og rører i 2 minutter over platen.
Ha blandingen over i en skål, og tilsett egg, kakao og 1/3 av den hakkede sjokoladen.
Sikt inn mel, salt og bakepulver, og vend dette forsiktig inn til alt er godt blandet.
Tilsett enda 1/3 av sjokoladen, og vend dette forsiktig inn.
Fordel røren i en form, og fordel det som er igjen av sjokolade på toppen før du steker brownien på 175 grader i ca 30 minutter.
Avkjøl, og server med krem, is eller f.eks karamellsaus.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.