Dessertomelett -
Foto: Espen Grønli

Dessertomelett

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, fløte og sukker og hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Legg syltetøy eller rørte bær på den ene halvparten av omeletten og brett den andre halvparten over. Hvelv omeletten over på en tallerken, slik at undersiden kommer opp. Spis dessertomeletten mens den er lun. Litt rømme eller pisket krem til smaker godt.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Porsjonsomelett
fav Tid: 30 min
Epleomelett