Dessertsaus -

Dessertsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bær moses og blandes til en tynn saus; bruk gjerne en stavmixer. Sil sausen om nødvendig. Bland frysepulver med sukkeret. Rør blandingen ned i sausen. Fortsett å røre til sukkeret er løst opp. Server til is eller andre desserter. Det går også fint å fryse sausen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Blåbærchutney