Dillstuede poteter til gravet, røkt eller saltet fisk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dillstuede poteter til gravet, røkt eller saltet fisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær poteter og selleri i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann. Smelt smør, rør inn hvetemel og spe med varm melk/matfløte under omrøring. Sausen skal ha en fyldig konsistens. La sausen trekke 8-10 min. Smak til med sennep, salt og pepper. Tilsett rikelig med finhakket dill rett før servering. Server med røkt eller gravet fisk. Gjerne med grønn salat, grovt brød, knekkebrød eller flatbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?