Ditlevs karveloff - Dekorativ loff smaksatt med karve. .
Foto: Robin Balas

Ditlevs karveloff

Dekorativ loff smaksatt med karve. .

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir 2 loff) Smelt smøret og bland det med melk og vann, varm opp til det er lunkent. Rør gjæren ut i litt av den lunkne væsken og ha i karve, sukker og salt. Elt inn mel til en blank og smidig deig som settes til heving i ca. 50 min. Ta deigen opp på melet bakebord og del i fire. Hvert emne trilles til en pølse som snos rundt den andre pølsen. Legg brødene på smurt stekeplate. Etterhev brødene i ca. 30 min. Pensle med sammenvispet egg og dryss på sesamfrø. Stek brødene midt i ovn ved 220 °C i ca. 20 min. Avkjøl på rist.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Julekake med rosiner
fav Tid: 180 min
Vørterkake