Djevleegg (fylte egg) - Server fylte egg som små appetittvekkere eller la dem være en del av tapasbordet.
Foto: Kim Holthe

Djevleegg (fylte egg)

Server fylte egg som små appetittvekkere eller la dem være en del av tapasbordet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hardkok eggene og avkjøl dem i kaldt vann. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet. Smak til med krydder. Sett blandingen kaldt til det skal fylles tilbake i eggene. Pynt med oliven.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Eggesalat