Dobbel sjokolade cupcake - Her blir den største kaloribomben på haugen presentert. Velbekomme.
Foto: Nina Gholami

Dobbel sjokolade cupcake

Her blir den største kaloribomben på haugen presentert. Velbekomme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Cupcakes: 

Pisk smør og sukker til lys og luftig konsisens. Ha i ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg. 

Bland sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Hell det oppi bakebollen med smør og sukker-blandingen. Ha i melka og la kjøkkenmaskinen piske dette godt sammen. 

Til slutt vender du inn grovhakket sjokolade og valnøtter. 

Fordel røra jevnt i muffinsformer. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. 

Frosting: 

Pisk smør, melis og vaniljesukker til blandingen blir lys og veldig luftig. Tilsett kremost og sitronsaft og pisk til det er blandet inn. Ikke pisk for mye da det kan stå fare for at frostingen blir myk/rennende. Husk å smake underveis også, trenger du mer av noe så tilføyer du det. 

Ha frostingen i en sprøytepose med en fin tip. Pynt de avkjølte cupcakesene. Pynt toppen med sjokoladekuler. Du kan enten ha dem så enkle som de er, eller så kan du drysse på med litt spiselig glitter, strøssel eller sirup. Du kan også gjerne lage flagg som ekstra pynt.

Oppskrift:

Ninasbaking.blogg.no/

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.