Dr. Lindbergs 8-kornbrød -

Dr. Lindbergs 8-kornbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Til 2 brød Ha gjær, olje og fruktose i det lunkne vannet (ca 30 grader). Ha i resten av ingrediensene og elt deigen (bruk helst kjøkkenmaskin) til den er passe fast og elastisk. Sett deigen til heving på et lunt sted til den er blitt dobbelt så stor. Elt deigen på ny og form den som brød eller rundstykker. Dekk med et klede og la den etterheve i 30-40 minutter. Sett brødene i stekeovnen ved 180 ˚C og la dem steke i ca 40 minutter (ca 15-20 minutter for rundstykker). Legg brødene på en rist til avkjøling når de er ferdig stekt. Tips: Du kan variere oppskriften ved å erstatte sesamfrø med finhakkede valnøtter, mandler eller hasselnøtter. Spelt er en urhvetetype du kan få kjøpt i helsekostforretninger.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.