Dronning Maud fromasj -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Dronning Maud fromasj

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv sjokoladen fint opp. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann noen minutter. Visp eggeplommer og sukker hvitt og luftig til eggedosis. Visp fløten og bland inn i eggedosisen. Klem vannet fra gelatinen og smelt den i ca kokende vann (eller i mikrovnen i 15-20 sek). Tilsett portvinen, og rør blandingen inn i eggekremen. Eggekrem og sjokolade lagvis i en glassbolle eller i porsjonsglass. Sett kaldt i minst 2 timer eller natten over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.