Dronning Maud-fromasj - Her får du oppskriften på denne kongelige desserten.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Dronning Maud-fromasj

Her får du oppskriften på denne kongelige desserten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stivpisk egg og sukker. Bløtlegg gelatinen ca. 10 min. før du rører den ut i kokende vann. Avkjøl før du eventuelt tilsetter portvin.

Hell litt avkjølt gelatin i eggedosisen og bland med stivpisket kremfløte.

Hell 1/3 av blandingen i en dessertskål, ha så revet sjokolade over og fortsett slik til bollen er nesten full. Ønsker du øverste lag med sjokoladerasp i rutemønster, klipper du et lite hull i en plastpose der du har sjokoladen i, da blir det lettere å lage rutemønster.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.