Dronningens favorittkake - Dette er en av sjokoladekakene som kom til finalen...

Dronningens favorittkake

Dette er en av sjokoladekakene som kom til finalen...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

Bunn

Kle kakeformen med bakepapir. Hakk sjokolade og tilsett kokende vann. Rør til alt er flytende. Pisk sammen smør og brunt sukker. Pisk eggene lett og bland sammen med det tørre. Rør inn den smeltede sjokoladen i smørblandingen. Kaken stekes på 160 C i 60-70 minutter.

Hvit Frosting

Pisk sammen Philadelphia, smør, vaniljesukker og melis til det blir en jevn krem (pisk i ca. 5 minutter). Denne kremen kan gjerne stå en halv time i kjøleskap for å bli lettere å smøre utover kaken.

Pynt

Pynt med diverse sjokolade eller lag egen sjokoladepynt. Bruk et kremmerhus av matpapir å ha smeltet sjokolade i dette. Tegn eller form med den smeltete sjokoladen på et overheadark, som så legges i kjøleskapet for å bli helt kaldt og stiv. Brekk formene forsiktig av overheaden og pynt kaken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Sjokoladekake