Dry Martini - Slik lages en Dry Martini.
Foto: Istockfoto

Dry Martini

Slik lages en Dry Martini.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med garnityret\pynten.

Bruker du sitron: Skjær en twist av sitron. Få med minst mulig av det hvite oppunder skallet. Dette kan skape en bitter smak.

Bruk er du oliven: Tre 3 grønne oliven med eller uten rød paprika på et spyd eller en tannpirker. Husk å bruke tannpirker uten smak. Man skal ikke ha følelsen av å pusse tennene når man drikker Dry Martini. Man bør også skylle olivenene i vann hvis de har ligget i lake.

1. Fyll et cocktailglass med is og litt vann for å få det avkjølt.

2. Fyll et røreglass 2\3 med is.

3. Ha i Noilly Prat, rør med barskje i ca. 15 sekunder.

4. Bruk en hawthorn-sil og hell ut overflødig vermut (Noilly Prat). Jo mer du heller ut, jo tørrere blir martinien. Husk: Du behøver ikke helle ut vermuten, da blir det mindre tørr.

5. Ha i ginen og rør i ca. 15 sekunder.

6. Hiv ut isen fra cocktailglasset.

7. Ha et fast grep på silen, og hell forsiktig martinien over cocktailglasset.

8. Ha i oliven (og eventuelt, knekk sitrontwisten 2 cm over drinken slik at oljen fra skallet flyter på overflaten av drinken).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Cajun Martini
fav Tid: 10 min
Mandarin Martini
fav Tid: 5 min
Gibson