Dukkah - Dukkah er den nye dippen. Den brukes til brød, kjøtt, grønnsaker og fisk.
Foto: Erik Hannemann

Dukkah

Dukkah er den nye dippen. Den brukes til brød, kjøtt, grønnsaker og fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingredensene i en tørr stekepanne på middels varme. Rist alt i omtrent fem minutter (det må ikke brenne seg) mens du rører litt rundt. Knus alt sammen med en morter. Det går også an å gjøre det i en kjøkkenmaskin, bare vær forsiktig så det ikke blir pulver. Servering: Ha en skål med olivenolje og en med dukkah. Dypp brød, grønnsaker, kjøtter eller fisk først i olje, så i dukkah.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?