Dumplings - Dumplings kan kanskje oversettes med melboller, men det høres ikke særlig fristende ut. Så da kaller vi det dumplings. Her er oppskriften.
Foto: BBCLifestyle

Dumplings

Dumplings kan kanskje oversettes med melboller, men det høres ikke særlig fristende ut. Så da kaller vi det dumplings. Her er oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mål opp alle de tørre ingrediensene til deigen. Bland godt og lag et krater i midten. Ha i de våte ingrediensene (i krateret).  

Bruk en skje til å blande sammen alle ingrediensene, rør inn litt og litt av det tørre. Rør til du har en smidig deig.

Legg deigen i en bolle som er smurt med litt olje og dekk med plast. La den heve i 45 minutter eller til den har doblet seg i størrelse.

Lag fyllet ved å skjære kjøttet og gulroten i terninger, 2 mm. Finsnitt vårløken.

Bland inn tomatpuré, soyasaus og annet krydder.

Ha litt mel på arbeidsbenken og hendene. Del deigen i to.

Ta den første delen og form til en tykk pølse.

Del den i fire like deler. Rull hver del til en ball.

Trykk ballen flat med håndflaten. Lag en fordypning slik at du får plass til av fyllet. Legg i omtrent en spiseskje.

Pakk inn fyllet ved å strekke deler av deigballen over fyllet, litt og litt til det er helt pakket inn.

Dypp bunnen av bollen i litt mel (så den ikke fester seg) og sett den på et fat.

Fortsett med resten av deigen. Dekk til og la dem heve i 30 minutter.

Varm oljen i en stekepanne. Legg deigbollene (med sømsiden ned) i stekepannen (du må sannsynligvis gjøre dette i to omganger).

Når de er gylne på undersiden (etter et par minutter), ha i kraft og dekk med lokk. Kok i 30 minutter til all kraften har fordampet.

Damp brokkolien omtrent 10 minutter før du skal servere.

La deigbollene steke til de blir litt sprø i bunnen før servering og server med chilisaus og brokkoli (som du gjerne må ha litt sesamfrø på og litt olje og salt. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Pizzasnurrer