Slik gjør du det:
Sett ovnen på 180 grader.
Smelt smør og sjokolade I en liten gryte. Rør I kakao.
Pisk eggeplommene luftig med 170 gr sukker.
Pisk eggehvitene stive med 100 gr sukker. Husk å vask piskebollen godt slik at det ikke er fettrester av eggeplommene i bollen. Da vil du ikke få en stiv marengs.
Avkjøl sjokoladeblandingen litt. Bland den så i eggedosisen. Vend så i marengsen. Bland dette godt sammen med en slikkepott.
Smør en kakeform på 20 cm. Ha bakepapir i bunn.
Hell i halvparten av røren i formen. Sett resten av røren i kjøleskapet.
Stek kaken midt i ovnen på 180 grader i ca 20-30.
Den skal begynne å sprekke men fortsatt være litt "rå" i midten når den er ferdig. Avkjøl kaken i kjøleskapet.
Når den er helt kald så har du på resten av røren.
Settes kjølig i ett døgn. Trenger å sette seg.
Skjær løs kaken fra kakeformen med en varm kniv.
Før servering kan du drysse over kakao og pynte med friske bringebær.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.