Egg cocotte på smart måte - Egg cocotte er deilig snacks du lager på fem minutter.
Foto: Erik Hannemann

Egg cocotte på smart måte

Egg cocotte er deilig snacks du lager på fem minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stikk ut en rund skive av loffskiven (som passer i den lille, ildfaste formen du skal bruke). Stek den gyllen i smør.

Hakk og stek løken og hvitløken myk i smør.

 

Ha i hvitvin og la det koke et par minutter.

Ha i fløte og la det koke inn til det tykner.

Smør en liten ildfast form med smør.

 

Hakk urter. Ha dem i formen.

Knekk ett egg ned i formen.

Sett formen ned i en kjele med kokende varm som rekker omtrent 2/3 opp på formen.

Ha på lokk. La det koke i 3-4 minutter.

Legg soppstuingen i en suppetallerken.

 

Legg loffskiva på toppen. Velve ut slik at egget nå er på toppen av brødet. Sett brødet med egget på toppen av soppstuingen. 

Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kantarellrett
fav Tid: 60 min
Fransk løksuppe
fav Tid: 30 min
Pariserbøf