Egg cocotte - Egg cocotte er en glitrende rett å lage når du bare er litt fysen.
Foto: Erik Hannemann

Egg cocotte

Egg cocotte er en glitrende rett å lage når du bare er litt fysen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk løk og sopp. Stek det til løken er blank i en kjele. Ha i fløte og la det koke til det er tykt. Ha i eddiken og smak til med salt og pepper. 

Ha soppen i en liten, ildfast form. Knekk i egget. 

Sett formen i en kjele med kokvende vann - vannet skal dekke omtrent 2/3 opp. 

Sett på lokk og la det koke i 3-4 minutter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Eggs Florentine
fav Tid: 20 min
Frittata
fav Tid: 90 min
Semifreddo