Egg og røkt fisk - Middag på 20 minutter med egg og røkt fisk. Ja, det er rask mat.
Foto: Erik Hannemann

Egg og røkt fisk

Middag på 20 minutter med egg og røkt fisk. Ja, det er rask mat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok eggene i omtrent seks minutter. Pill av skallene og del dem i fire. Fordel eggebitene på de fire asjettene

Dryss over kapers.  (Bruker du store kapers, del dem opp før du drysser). 

Del opp peppermakrellen og artisjokkhjertene i biter og legg på asjettene. (Ferske artisjokker må koke i omtrent 25 minutter).

Knus hvitløkfeddet med hvitløkpresse og i ett glass, bland det med resten av ingrediensene til dressingen.

Fordel dressingen utover. Servér med litt nykvernet pepper. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Dressing
fav Tid: 20 min
Kylling og chèvre