Eggeforrett med lakserogn -

Eggeforrett med lakserogn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette er rett og slett en forfinet eggerøre. Lag røren av et par-tre eggeplommer mer enn antall gjester rundt bordet. Ha smør i en kjele på svak varme. Vær litt nøye når du knuser eggene denne gangen - bruk kniv, og forsøk å beholde skallene hele og vakre. Pisk eggene og plommene forsiktig med fløten i en bolle, og ha røren i kjelen med smør. Rør forsiktig til eggekremen tykner, men fortsatt har kremete konsistens. Ta kjelen av platen. Ha i lakserognen. Smak til med pepper, og hell tilbake i eggeskallene. Pynt med litt ekstra lakserogn, og server med smørstekt toast.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Snøegg