Slik gjør du det:
Rør ut eggeplommene med sukker i en kjele. Skrap ut vaniljekornene fra vaniljestengene og ha kornene i eggeblandingen. Spe med melk og rør ut maisenna i blandingen. Varm opp blandingen, og rør hele tiden. Etter en stund vil kremen begynne å tykne. Pass på at det ikke begynner å koke for da vil kremen sprekke (skille seg). Ta kjelen av platen når kremen er passe tykk. Den blir litt stivere etter avkjøling. Avkjøl eggekremen i kaldt vann. Rør i den med jevne mellomrom for å unngå snerk. Det kan være vanskelig å lage større porsjon enn denne, hvis du ikke har god trening. Skal du ha dobbel porsjon bør du lage den i to omganger. Eggekrem kan enten serveres til frukt og bær eller kan stivnes med gelatin og brukes som fyll i kaker.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.