Eggende salat -
Foto: TV2

Eggende salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk alle ingrediensene og bland sammen. Spar litt egg og litt finhakket gressløk/vårløk til å drysse over salaten. Vend inn rømme/matyoghurt og majones, og smak til med ravigottesaus/sennep, ansjoslake, salt og pepper. Anrett blandingen på en skive mørkt rugbrød og dryss over finhakket egg, gressløk eller vårløk. Kvern over grovmalt pepper. Tips. I stedet for sild/ ansjos kan det også brukes røkelaks eller gravlaks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Eggesalat